17.06.2014, 09:02 צריכת בשר אדום בגיל הפוריות מעלה את הסיכון להופעת סרטן שד תזונה ממצאים ממחקר ארוך-טווח מחזקים את הקשר שכבר נמצא, בין צריכת בשר אדום לסרטן שד; החלפת החלבון למקור אחר הורידה את הסיכון BMJ
15.05.2014, 09:45 הגדלה בצריכת הקפה מפחיתה את הסיכון ללקות בסוכרת מסוג 2 סוכרת מחקר עוקבה שבחן הרגלי צריכת תה וקפה במשך 20 שנה מצא, כי הגברת צריכת הקפה מפחיתה את הסיכון ללקות בסוכרת סוג-2 ב-11% Diabetologia
תגובות אחרונות